4 a 5 Turnaj o okresního přeborníka ve futsalu

17.02.2014 09:59

Omlouváme se všem fanouškům a čtenářům našeho webu za dlouhou odmlku způsebenou frustrací a krátkou dovolenou redaktora.

Pojďme ale popořádku.

Dne 1.2.2014 se odehrálo v pořadí již čtvrté kolo turnaje o Okresního přeborníka ve futsale. Na nás čekali 3 zápasy ze kterých jsme chtěli získat 9 bodů. Jako první soupeř se nám postavil tým FC Killers. Zápas byl velmy vyrovnaný a poločasový stav to jen potvrzuje. 2:2. Ve druhé půli jsme přidali na obrátkách a přidali další tři branky. Soupeř pouze jednu. Konečný výsledek 5:3 pro nás.

Branky - Prágl Míra 2, Šturm Jarda 2, Petrželka Martin 1,

Druhý soupeř bylo Mšeno... opět velmy vyrovnaný soupeř. Výsledek po poločase 1:2 když jsme branku dali v poslední minutě první půle. Konečný výsledek 3.6 a další tři body :-)

Branky - Prágl Míra 4, Šturm Jarda 2,

Třetím soupeřem byl tým CF Lovosice. V poklidném tempu jsme si dokráčeli pro třetí výtězství 6:2.

Branky - Prágl Miroslav 3, Voborský Michal, Kotora Martin, Novotný Jakub

 

Konečně se dostáváme k aktuálnímu víkendu. Čekali nás dva obrovsky těžcí soupeři. Tým dosud neporažených Třebenic a tým Jupíků, tedy týmy od kterých jsme dostali pořádné příděli v prvních utkáních.

Nejprve jsme nastoupili proti týmu Jupíků. Zápas se pro nás začal vyvíjet velmy dobře po tvrdé ráně k tyči Míry Prágla. 1:0 a defenzivní práce :-)

Druhý gól přidal Martin Petrželka a vypadalo to slibně. Jenže Jupíci se nevzdali a po našich chybách se jim povedlo vyrovnat. Jenže minutu před koncem po krásné akci střílí Míra Prágl vítězný gol na 3:2

Branky - Prágl Miroslav 2, Petrželka Martin

Druhý zápas s Třebenicema probíhá spíše v unaveném tempu. I když jsme vedli v zápase už dva nula tak jsme nedokázali vedení udržet a Třebenice dokázali zápas obrátit na 3:2. Velkou černou tečku si ale udělal Míra Prágl. Minutu před koncem se postavil k penaltě za tři fauly. Bohužel zklamal a trefil břevno:-( Výsledek ale určitě povzbudivý.

Branky - Prágl Miroslav 2, Otta Miroslav

 

OBROVSKÝ DÍK PATŘRÍ NAŠEMU MÁGOVY MEZY TŘEMI TYČEMI. JOHNY VELKÉ TI DÍKY!!!!!

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode