Druhá serie zápasů

16.12.2013 11:02

Po pátečním velice povedeném firemním večírku jsme museli zmobilizovat zbytky našich sil a dát dohromady mančaft na odehrání již předem prohraných zápasů :-( . Smutné že to musím napsat ale pravda je někdy krutá. Střetli jsme se totiž s nejsilnějšímy týmy letošního ročníku Třebenice a Jupíci. Jako první jsme nastoupili proti týmu FC Třebenice. Od začátku zápasu bylo jasně vidět že se bude skóre rychle navyšovat a že je jen vlstně otázkou na kolika se číselná tabule zastaví. Zastavila se na 12 obdržených brankách. O branky do sítě soupeře se postarali Jajda Šturm a Míra Prágl.

 

Druhý zápas se zdál být přijatelnější než mužstvo Třebenic. Avšak zdání klame a po hrubých zbytečných chybách jsme inkasovali opět dvojciferně. Výsledek 10:3 je krutý. O branky se postaral Míra Prágl.

 

Co říci závěrem? Díky patří všem IGRÁČKŮM kteří mají týmového ducha a postavili se na plochu.

 

Všem těm ostatním kteří jen o týmovém duchu řeční patří vzkaz..... Probuďte se z letargie .... BUĎ CHCETE NEBO NE!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Jaké bylo shrnutí od organizátorů? Čtetě níže -

Informace 2.kolo
---------------------
Vážený nebudu se tu momentálně vůbec rozepisovat ,ale k dnešnímu dni mohu říct že byl náročný děkuji všem kdo se dnešního dne zúčastnil.
V dnešním dni bylo vidět spoustu branek a to celkem 84 kdy nejvíce nadělovali FC Třebenice a to hned když nadělili dnes úplně jinému mužstvu Igráčků a to hned 12 branek , a aby tomu nebylo málo tak dnes nadělovali dvojciferně i Jupíci bohužel opět do branky Igračků a to hned 10 kousku.
Dnes si svůj první bod vysloužilo i mužstvo Klapý dále bez bodu v soutěži je stále mladé mužstvo CF Lovosice ,ale mohu říct že velká bojovnost jim body určitě přinese protože i přes nepříznivé stavy výsledků které doposud uhráli neznamená že by patřili na spodek tabulky ale chce to trpělivost v jednom z jejich utkání došlo k nezaviněnému zranění a tak doufáme že to nebude nic vážného dotyčnému přejeme aby vše bylo OK.
Dnešním dnem se mění i pořadí našich ostrostřelců kdy Třebenický GAUBE svým dnešním výkonem přelstil úplně všechny a je po dvou odehraných kolech první s počtem 12 branek stejně s Miroslavem Práglem který dnes taky nezůstal na prázdno.

Co napsat závěrem bylo to dnes fajn ,ale už jdu spát ostatní foto a video a jiné věci s tím spojené očekávejte během zítřejšího večera !! Protože teď už opravdu nemám sílu

PS : Díky patří dnes i sudím a to Jiřímu Laschovi a Miroslavovi Vlašičovi dále děkuji i Martinovi Práglovi a dalším co se dnes podíleli na uspořádaní dnešního dne

S pozdravem,
JN

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode