Třetí pokračování "okresní futsalové soutěže"

13.01.2014 08:16

Po vstřebání dojmů po sobotních dvou zápasech Vám můžeme přinést podrobnější informace.

 

Ale pojďme popořadě. Ještě než jsme odjížděli směrem k Roudnici, tak se podařili uskutečnit dva klíčové transfery. Proč klíčové? Dozvíte se níže :-)

Na střídavý start se podařilo získat nejlepšího futsalového golmana kraje Jahana Vavreka z Ludis Teamu a také na střídavý start byl doplněn Michal Perkner rovněž z Ludis Teamu.

Tito kluci byly doplněni na soupisku z důvodů potíží s lidmy na těchto postech a jako vhodné posílení kádru. Protože jsme všichni měli v paměti "kolotoč" od Jupíků a Třebenic z minulého kola. Nikdo už nechtěl nic takového zažít a proto doplnění. Také přiznávám že jsme měli respekt určitě ke kvalitnímu mužstvu ACZ které nás čekalo jako první soupeř dne.

Nervózní utkání začalo hodně opatrně z obou stran a čekalo se kdo první udělá chybu. Bohužel jsme to byly my kdo chyboval. Po špatně vyhodnocené situaci se ke střele dostává jeden z hráčů ACZ a podle našeho stojícího obránce nekompromisně prostřeluje bezmocného Vavreka. ACZ najednou narostli křídla a bylo ho plné hřiště. Další branku inkasuje chvíli nato. Trestný kop zahraný na signál vychází týmu ACZ bravůrně a odskakují na rozdíl dvou branek. To byl těžký direkt.... Vše jako by ale nakopla akce na jeden dotyk po trase Vavrek, Prágl, Perkner a zakončující Voborský který prostřeluje golmana nas dva jedna. Hra se přelévala na jednu i druhou stranu a k vidění myslím byl pohledný futsal avšak plný faulů z obou stran. Stav faulů skončil po první půli 3:3. Stejně jako skóre poločasu když se po pěkné akci Prágl Perkner prosazuje druhý jmenovaný. Do ruhé půle chceme vývoj zvrátit a na soupeře začínáme vyvíjet tlak. To se daří a Michal Perkner otáčí kormydlem zápasu na naší stranu.3:2 Pak jako by jsme chtěli bránit výsledek a to nahrávalo hráčům ACZ. Ti se dostávali do nebezpečného zakončení až dost a jen díky FAMOZNĚ chytajícímu Vavrekovi tým stále držel vedení. A i ve druhém poločase byl vidět rychlí kvalitní futsal ale i se spoustou faulů. Opět bylo rychle skóre 3:3. Ale čtvrtý faul přidávají na konto ACZ. To znamená penalta pro Igráčky a možnost odskočit na rozdíl dvou branek. Míč si postavil Míra Prágl a vymetl poprvé pavouky z pravého horního rohu branky. 4:2. Protože o chvilku později naráží balon Michal Perkner Mírovi Práglovi, který balon z první trefuje podruhé do stejného rohu branky. 5:2. Na 5:3 snižuje tým ACZ když se nekompromisní dělovkou prosazuje hráč ACZ. ACZ buší do našich vrat a má hned několik větších šancí ale se všemi si poradil (nebojím se to slovo použít znovu) famózní Vavrek. Ten si také připisuje asistenci když po jedné ze střel ihned posílá do sólového nájezdu od půlky hřiště Michala Perknera který ukončuje tento zápas svou třetí brankou. 6:3. Už víme proč tito dva byly opravdu klíč k úspěchu.

 

Ve druhém zápase nastoupili igráčci proti Klapému. V tomto zápase dostali více prostoru hráči kteří si moc nezahráli s ACZ. Klapý celkem dobře bránilo a drželo s námi krok. Utkání se hrálo v klidu a bez faulů. Po jedné z chyb se prosazuje Michal Perkner a posílá nás do šaten s vedením jedna nula. Ve druhém poločase tým Klapý několikrát chybuje a váhy se začínají přelévat až moc rychle na stranu Igráčků. Konečné skóre zápasu se zastavilo na počtu 9:2. Za nás se prosadili ještě třikrát Perkner, třikrát Prágl, jednou Petrželka a jednou Kuba Novotný.

Na tabulku a výsledky ostatních se můžete podívat na stránkách Fotbal.cz odkaz níže....

https://nv.fotbal.cz/futsal/kao/ustecky/litomerice/souteze.asp?soutez=963O1A

 

Tabulku střelců vede Míra Prágl se 17 zásahy před Jakubem Gaubem se 16 zásahy.

 

Fotky

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode