Turnaj prezidenta KONE

06.01.2014 06:27

Přestávka mezi turnaji byla dlouhá a tak jsme se rozhodli prezentovat náš tým na turnaji "O pohár prezidenta KONE" ve sportovní hale Sokola Brozany. Ve značně slátané sestavě jsme vzdorovali více či méně úspěšně každému týmu turnaje. Týmů bylo 6 a hrálo se systémem každý z každým. Musím ač se mi moc nechce napsat že turnaj postrádal absenci skutečných sudí, protože to značně ovlivnilo umístění našeho týmu na předních místech a také to ovlivnilo výsledek pořadí o nejlepšího střelce. Ale pojďme popořadě.

V prvním zápase jsme narazili na první ze dvou týmů TRCZ. Zápas se hrál vyrovnaný a na úvodní duel padlo i celkem dost branek. Výsledek se přeléval z jedné strany na druhou a byli vidět i pěkné akce. Bohužel klíčovou roli zde sehrálo FAIR PLAY a absence sudího. Běžela poslední minuta utkání, zahrávali jsme rohový kop a Pepa Kokoška z prvního dotyku střílí na branku. Brankář reaguje pohotově a vyráží balon na tyč ale k jeho smůle se odráží do branky a velký kus CELÝM OBJEMEM za brankovou čáru. Golman však ještě pohotověji vytahuje balon zpoza brankové čáry a vyhazuje ho ven. Pepa se raduje ze vstřelené branky a sním i celý tým. Bohužel pro nás golman tvrdí že to gol nebyl :-( a sudí z poloviny hřiště také nemohl vidět :-( tudíž gol neuznává. A zde máme poprvé Fair play. Je hezké když po zápase hráči TRCZ přiznají že to byl gol ale jak se později dozvíte toto bylo klíčové pro dělbu stupňů.

Ve druhém zápase jsme narazili na druhý tým TRCZ. V poklidném zápase jsme vyhráli a připsali si první tři body do tabulky.

Vdalším zápase jsme narazili na tým FACE. Tohoto týmu jsme se celkem báli protože hráli doposud pěkný kombinační futsal a dávali dost branek. Hráli jsme opatrně zezadu a na rychlé brejky. To se zdálo jako účinná zbraň a i nyní po konečném hvizdu vítězíme. Další tři body do tabulky.

Třetí zápas byl peprný. Čekal nás soupeř který vše vyhrál a dělal si na hřišti co chtěl a pro nás také rival v mistrovských soutěžích tým ACZ. Proto jsme opět zvolili taktiku na zanďoura. První branku se nám vede vstřelit chvíli po výkopu. A hrajeme nehezký ale účelný futsal. ACZ nemůže najít recept na naší defenzivu a poločas končí za stavu 1:0 pro nás. Do druhé půle se nic nemění a do poloviny druhé půle držíme vedení. Avšak hloupá chyba dovoluje týmu ACZ vyrovnat a záhy hloupě obdržená branka obrací stav zápasu na 2:1 pro ACZ. Ve snaze vyrovnat se vrháme do útoku. Máme šance ale bohužel se nedaří vstřelit branku :-( a když se to nedaří tak podle hesla nedáš dostaneš inkasujeme po třetí. Škoda, bylo to hratelné povzdechli jsme si.....

A konečně poslední zápas pro nás. A další tým ve stylu FAIR PLAY. Hraje se v poklidném tempu a střílíme branku za brankou. Brzy vedeme 4:1 ale soupeř se dvou brankách pokaždé od jiného hráče zvedá. Proto opět začneme hrát a mačkáme soupeře. Vstřelíme pátou branku a připisujeme si třetí výtězství. Po zápase připisujeme branky a vypadá to že nejlepším střelcem turnaje je Miroslav Prágl. Potěšující. Jenže v tom přijde mužstvo KONE a připisuje všechny branky stejnému hráči ....!!! To přiznává titul nejlepšímu střelci o jednu branku právě hráči týmu KONE. No co dodat... :-(

Takže když si shrneme celý turnaj tak jsme ho absolvovali dobře. Končíme o skóre na třetím místě. Bilance tři výhry jedna remíze a jedna prohra s vítězy je dobrá bilance. Škoda jen již zmíněných v uvozovkách sportovních gest které by zapříčinili naše třetí místo. Pokud by byl gól uznán tak bychom byly druzí.

 

VELKÝ DÍK PATŘÍ ZDVOŘKOVI ZA JEHO VELKOU POMOC. ZDVOŘKO DÍKY!!!!

Výsledky - TRCZ EXPEDICE - IGRÁČCI = 4:4

                TRCZ PŘÍJEM - IGRÁČCI = 3:4

                FACE - IGRÁČCI = 6:3

                ACZ - IGRÁČCI = 3:1

                KONE - IGRÁČCI = 3:5

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode